MARDİN / KIZILTEPE - Borsa İstanbul İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Mesleki rehberlik ve kişisel gelişim bağlamında okul rehberlik servisi koordinesinde Dr.Fahrettin AKKURT öğrencilerimizle bir araya geldi

Nis

Mrt

Okulumuzda ''Ramazan Sandığı'' uygulamasını hayata geçirdik.

Mrt

Rehberlik öğretmenimiz Mahmut ORTEKİN öğretmenlerimize öğrenciyi tanıma teknikleriyle ilgili sunum gerçekleştirdi

Mrt

Okulumuz bünyesinde 40 Hadis 40 Ayet etkinliklerini gerçekleştirdik.

Okuyan 7'ler kapsamında yedi kitap takımımızı oluşturduk

Mrt

Ey şehit oğlu şehit isteme benden makber, sana ağuşunu açmış duruyor Peygamber.

Okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri  tarafından Çanakkale Şehitlerimizi anma programı düzenlendi. Şehitlerimizi rahmetle, Gazilerimizi minnet ile anıyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü programı gerçekleştirdik. Mehmet Âkif Ersoy ile millî mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle yâd ediyoruz.

Mrt

Öğrencilerimizin katkılarıyla ''Doğruluk'' temalı Ayet ve Hadisimizi panomuzda sergiledik.

Şbt

İmam Hatip Ortaokulu öğretmenlerimizle eğitim sürecinde öğrencileri motive etmenin yolları konusu müzakere edildi.

Şbt

Ülkemizde 6 Şubat tarihinde yaşanan Kahramanmaraş depremi sonrasında Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün talimatıyla Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından öğretmenlerimize ve velilerimize Psikososyal Destek Deprem oturumları seminerleri yapıldı.