MARDİN / KIZILTEPE - Borsa İstanbul İmam Hatip Ortaokulu

Ock

BAŞAK projesi kapsamında öğrenci-veli-öğretmen iletişimini ve okul-aile iş birliğini güçlendirmek amacıyla ev ziyaretlerimiz devam ediyor.

Ara

Engel onlarda değil; onları engelli gören zihinlerdedir. Empati kurarak engelleri kaldırmak, herkes gibi toplumsal hayata tam katılmalarını sağlamak, hepimizin vazifesidir. Bu vesileyle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü sadece 3 Aralık'ta değil her gün hatırlayalım.

Kas

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 84. yılında anma programı düzenledik.Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü minnet ve özlemle anıyoruz.

Haz

Belediyemizin okulumuza ve mahallemize kazandırdığı parkımız. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

Okul tanıtımı kapsamında Mardin Fen Lisesi ve Mardin Anadolu Lisesini gezdik.

May

Meslek dersleri kazanım testleriyle öğrencilerin bilgi ve kazanımlara sahip olma düzeyi tespit edildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı çoşkuyla kutladık.

Okulumuzun mescidinde rutin temizliğimizi yaptık.

Mrt

Çok kıymetli emekli öğretmenimiz Abdurrahman ALDEMİR öğretmenlerimizle bir araya geldi.

Mrt

Ülkemiz genelinde 1-7 Mart arası yapılan deprem tatbikatları çerçevesinde okulumuzda 4 Mart 2022 Tarihinde saat :11:30 da depreme hazırlık etkinliği düzenlendi.

Etkinlik öncesi çeşitli videolarla ve örnek uygulamalarla öğrenciler bilinçlerildi.Etkinlik günü okulumuz doğal afetlerle mücadele komsiyon başkanı ve üyelerince etkinlik amacına uygun bir çalışmayla yapıldı.

Ara

Tubitak Bilim Fuarımıza emek veren tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Ayrıca genç bilim insanlarımızı tebrik ediyor, hem bugün hem gelecekte ülkemize ve tüm insanlığa bilimsel projeleriyle büyük katkılar sağlamalarını temenni ediyoruz.