MARDİN / KIZILTEPE - Borsa İstanbul İmam Hatip Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuzda coşkuyla kutladık.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Değerler Eğitimi Kapsamında  Mübarek Ramazan Ayını idrak etmenin sevinciyle Ramazan Ayı Panosu hazırlandı. Panoda Ramazan Ayının faziletleri, Kuran-ı Kerim'den Ayetler ve Hadis-i Şerifler ile özlü güzel sözler yer aldı. Panonun hazırlanmasında emeği geçen Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerimiz ve yardımcı olan değerli öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Öğrencilerimizle birlikte Mardin de düzenlenen Mardin 1. Kitap Fuarını gezdik.

Kas

İlçe Milli Eğitimin katkılarıyla öğrencilerimizi Mardin'e ''Öğretmen'' filmine götürdük

Okulumuz öğrencileri okulda mevlüt programını gerçekleştirdiler

Haz

Mezun başarılarını ve İmam Hatip okullarının sunduğu imkanları anlatan İmam Hatip köşemizi oluşturduk.

Haz

Öğrencilerimizin katkılarıyla Hat, Tezhip ve Ebru köşesini oluşturduk.

May

Öğrencilerimiz için Mangala Köşesi oluşturduk.

May

Alternatif ölçme ve değerlendirme yöntemleri hakkında Rehber Öğretmenimiz Mahmut ORTEKİN öğretmenlerimize seminer verdi.

May

Güvenli internet kullanımı ve kişisel verilerin korunması konulu seminer düzenledik.

May

Okulumuzda Mani Yazma Yarışması yapıldı.

May

Okul panomuzu hat sanatıyla doldurduk.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler yapıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda Ramazan ayının önemi çeşitli program ve etkinliklerle anlatıldı.

Nis

Mesleki rehberlik ve kişisel gelişim bağlamında okul rehberlik servisi koordinesinde Dr.Fahrettin AKKURT öğrencilerimizle bir araya geldi